Sunday, April 20, 2008

O mare d ganduri...

Mdah...am racit....ce ma bucur...nu stiam ce-mi lipseste acum, ca vine caldura, primavara...toate cele...dar, asta este...ce e mai rau e faptul ca vremea asta ma indeamna sa ies...sa fac ceva in aer liber...doar ca imi este imposibil la cum ma simt...asa k stau in casa...si ma deprim aiurea...ceea ce nu e bine...daaaaaar....de ceva vreme incoace lucrurile par sa scape de sub control...si mi-e teama ca in curand am sa "explodez" si am sa imi exersez miscarile invatate la karate pe niste persoane din jurul meu :)


Deci...intrebare....ati fost vreodata dezamagit?...ati fost vreodata dezamagit de cineva??...de o persoana la care tineati extrem de mult?....eh, daca raspunsul e NU...inseamna ca sunteti al dreq de norocosi...va spun din proprie experienta ca e unul dintre cele mai groaznice sentimente din lume...cum am ajuns la aceasta concluzie??...raspunsul e unul simplu...raceala asta nu ma lasa sa dorm...asa k azi noapte m-am pus sa-mi "ordonez" inbox-ul minunatului telefon primit pe gratis de la amicii mei RDS :))...m-a apucat ametzeala cand am vazut 409 de mesaje, dar cum oricum nu puteam sa dorm...am zis...FIE!...marea greseala a fost ca am inceput sa le citesc d la coada la cap...adica am inceput cu cele mai vechi...mai mult d 300 de la aceeasi persoana...pe care acuma nu stiu daca mai pot sa o numesc macar "amic" :straightface:....si de aici a pornit totul...


La scurt timp dupa c am inceput lectura am constatat cu stupoare ca ceva nu era in regula...plangeam ca un copil de 3 luni...fara sa pot controla acest lucru...era pentru prima data can pateam asa ceva si eram oarecum confuza...asa ca m-am pus sa studiez situatia...eram cobai si cercetator in acelasi timp...dupa 5 minute de gandire profunda...mi-am dat seama ca problema venea de la faptul ca...pur si simplu eram dezamagita....de ce?...de ce nu???...precum ii spuneam unui prieten azi....eu sunt genul de om care daca se implica in ceva...orice...sunt acolo mind, body and soul, indiferent de situatie...probabil de aceea cand cineva ma dezamageste profund....sau cand lucrurile pur si simplu nu ies cum trebuie...moralul meu ajunge undeva sub nivelul marii si de obicei imi trebuie ceva vreme sa ma obishnuiesc cu ideea ca...nu toti sunt ca mine...uneori am impresia ca sunt too much of a good girl for the world surrounding me...


Ajunsesem intr-o situatie cel putin ciudata...stiti cum e cand se intampla ceva nasol...atunci, pe moment zici k nu ai de gand sa lasi kestia aia sa te afecteze...si descoperi ulterior...poate dupa luni de zile...ceva care iti aduce aminte de trecut...si atunci...tot ce ai refuzat sa simti atata timp iese la suprafata...pe neasteptate...si nu stii ce sa faci...te gandesti ca tot ceea ce candva parea real pentru tine a fost numai o minciuna frumos impachetata intr-o iluzie...o gluma proasta...un joc teatral...care se termina intr-un mod "grandios"...dintr-un motiv pe care nu-l intelegi...nu'l poti digera din cauza faptului ca nu ti se pare unul destul de puternic :)...dar asta este...mai luam tzapa din cand in cand...dar asta cik ne face mai puternici...asa sa fie...eu tot cred k nu e corect ca cineva sa nu dea mai mult d 2 bani vechi pe ce simti... :)



P.S.: sa nu intelegeti gresit...imi exprim numai dezacordul fata de natura poate putin cam imatura, incapatzanata si putin dezinteresata a unora...care ma oftica pe mine uneori :))...sau poate pur si simplu vad eu lucrurile in negru mereu...desi viatza e roz...cand vrea...in final....no hard feelings...just one big regret... :/...si de asta imi pare rau...pentru ca nu asa imi imaginam eu lucrurile...but i won't tell u which one... that's my lil'secret :) PEACE!

11 comments:

daimon said...

la faza cu foştii probabil o prietenă deja ţi-a servit drept batistă şi confident .. I just wanted to say că am otită .. şi că răceala ta e pişu pe lângă chestia asta. 'cuz it hurts like hell.

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Livros e Revistas, I hope you enjoy. The address is http://livros-e-revistas.blogspot.com. A hug.

Liutska said...

@ daimon ....mdeah....batista nu kiar :)))....prefer maneca proprie pentru suflatul mucilor :)))....plus ca toata lumea...absolut toata lumea mi-a zis k nu merita efortul...merit ceva mai bun...deeeeci...SMILE 4 THE CAMERA!!! :))))

findme.chaterash said...

Ai putea sa treci peste toate astea daca ai vedea partea frumoasa a vietii, nu sa te opresti la toate mizeriile si replicile aruncate la nervi ale unor deprimati. Incearca sa treci peste aceste "mici" rautati gandindu-te ce frumoasa e viata alaturi de prieteni si de familie.Si pt numele lui Dumnezeu esti frumoasa, inteligenta, descurcareata de ce te lasi tu calcata in picioare de un deprimat dinasta? Ia aplicai un Jiu Jit-Su si ai terminat cu el :D Take care mamarutzo :*

Liutska said...

@ coltis....am zis k "no hard feelings" :)...deci fara karate...etc...si alte sporturi d genu :))...nu sunt violenta de genul meu :P

Anonymous said...

Fain blog, keep going good work :) sa ai parte de inspiratie:P

Anonymous said...

lasa gandurile si traieste viata... :(

be strong mandr-o

pusy :*:*

Anonymous said...

Incearca sa vezi viata altfel , cand ai o deceptie nu trebuie sa gandesti gresit , dak toti am avea parte numai de fericire in viata iti dai seama ce ar fi .. dar nu e numai alb , mai e si negru din cand in cand si tocmai puterea de a trece peste momentele grele te intareste si te redefineste ca persoana :)

Anonymous said...

liutska.suferintzaDeBlog.ro :)) sa ne creasca robotzica sentimentala XD

Liutska said...

@ smasher ....poate vrei sa nu t mai ud, ficuselule :-w ... doamne feri sa mai creasca, da-ti cu frunza peste gura ca dau eu cu ziaru' altfel :))

Anonymous said...

'tzi'ar tu numa sa'tzi faci commenturi pe blog ... ok pousy :* .. sa cresti mica